Lux mermer

Luksuzan i elegantan

Mermer je savršen za dekoraciju prostora jer ostavlja utisak uglađenosti i glamura. Veoma je cenjen kao materijal jer je snažan, moćan i izdržljiv. Kuhinje od mermera kao i kupatila od mermera su mesta gde njegova suptilna lepota daje bezvremensku eleganciju. Upravo iz ovih razloga mermerne ploče predstavljaju sve češće idejno rešenje arhitekta i dizajnera enterijera.

Visoka bakteriološka rezistentnost

Otpornost na fleke od tekućine

Visoka rezistentnost na grebanje

Napravljen obradom prirodnog kamena

Lako i jednostavno održavanje

Galerija lux mermera

Mermer je dostupan u velikom spektru boja i veličina, a svojim sjajem ostavlja pečat kraljevskog izgleda.

Benefiti mermera

Mermer je dugo je cenjen zbog svoje lepote, a prirodnom elegancijom se dobro uklapa u bilo koji dekor. Kada odaberete mermerne radne ploče, možete biti sigurni da će oni biti privlačne i u budućnosti.

Jedinstven dizajn

Izborom mermerne ploče možete biti sigurni da će se u vašem enterijeru naći jedinstveni komad nameštaja, jer su obrasci i šare koje krase ovaj kamen unikatne.

Odličan izolator

Tokom leta ostaje relativno hladan čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, a tokom zime zadržava toplinu. Na ovaj način vam mermerne ploče omogućavaju da uštedite na troškovima grejanja i hlađenja.

Dugovečan

Mermer je neverovatno jak. Vekovima se koristi kao građevinski materijal. Uz dobro održavanje, možete očekivati da ćete uživati u lepotama mermera čitav život.

Luksuzan izgled

Sjaj mermera nudi osećaj prostranosti i čini da ambijent izgleda svetlije. Svaki komad nameštaja koji je u njegovoj blizini dobije deo njegovog sjaja i lepote.

Proizvodi od mermera

U svetu enterijera, mermer se sve češće koristi i u malim dozama.  Uključite mermer u dekor!

Kuhinjske ploče od mermera

Kuhinja više nije samo mesto za pripremu obroka. Ona je sada mesto zabave, razgovora i centar svakodnevnog života. Ploče od mermera stvaraju utisak čistoće i atraktivnosti.

Kupatilski enterijer od mermera

Koristimo materijale koji su poznati po svojoj postojanosti. Zidne i podne ploče su gotovo u potpunosti otporne na ogrebotine, udarce ili promenu boje usled upotrebe sredstava za čišćenje ili dezinfekciju

Klub stolovi od mermera

Instant rešenje za postizanje modernog i luksuznog efekta u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili poslovnom prostoru.

Stepenice od mermera

Akcentujte dizajn vašeg enterijera odabirom jednog od naših materijala. Jednostavno održavanje i dug životni vek obezbediće vašoj nekretnini prepoznatljiv i kvalitetan izgled.

Usluge

  • Prodaja mermera po pristupačnim cenama
  • Obrada i ugradnja mermera

  • Montaža mermera na željenoj lokaciji
  • Skladištenje mermera
  • Prodaja i montaža mermernih ploča

Interesuje vas cena materijala?

Želite da saznate više o tome kako mermer može promeniti vaš ambijent ili ste već spremni da počnete sa biranjem boja i dezena, pozovite, pošaljite upit ili nas posetite. 

Pozovite nas
Pošaljite upit

Zanimljive činjenice o našim materijalima

U fazi istraživanja ste, normalno je da Vam treba više informacija. Evo nekih interesantnih stvari za koje se nadamo da će Vam pomoći u odabiru pravog materijala.

  • Svaki naš materijal prolazi test radiologije što znači da je apsolutno siguran i bezbedan po ljudsko zdravlje i životnu sredinu.

  • Svaka ploča za koju se odlučite je jedinstveni komadni nameštaj koji nema šablonsku cenu, zato je najbolje da nas kontaktirate putem telefona i potrudićemo se da napravimo ponudu koja je najbolja za vas.

  • Želimo da vaš prirodni kamen traje zauvek, zato svaki rad finiširamo adekvatnom zaštitom. Možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa italijanskom firmom Tenax koja je najstarija italijanska firma za zaštitu kamena.

  • Ne ugrađujemo izabrani materijal u sirovom stanju već preko materijala nanosimo impregnaciju i zaštitu protiv tehničkih oštećenja i hemijskih upijanja. Na zaštitu dajemo dodatnu garanciju.