Oniks

Jedinstvene šare i prozračnost

Oniks dolazi u raznim bojama, od bele i žute do crvene i narandžaste. Čest je izbor u vertikalnim aplikacijama, jer može stvoriti lepe i upečatljive efekte ako se postavi na zid ili prednji deo kamina.

Veruje se da ovaj poludragi kamen podstiče pozitivnu energiju pa se u njegovom prisustvu osećate mirnije i sigurnije.

Visoka bakteriološka rezistentnost

Otpornost na fleke od tekućine

Visoka rezistentnost na grebanje

Napravljen obradom prirodnog kamena

Lako i jednostavno održavanje

Vrste oniksa

Zbog njegovo prozirnosti, uvek savetujemo postavljanje oniksa blizu osvetljenja jer se tako iskorišćava njegov pun potencijal i stvara savršenu ambijentalnu rasvetu.

Proizvodi od oniksa

Veruje se da je oniks uzemljujući kamen koji vas podstiče da se u njegovom prisustvu osećate mirnije i sigurnije. Postavljanje oniksa u spavaće sobe može doprineti da se zaštitite od bilo kakvih negativnih uticaja dok spavate jer otklanja strahove i brige.

Kuhinjske ploče

Kuhinja više nije samo mesto za pripremu obroka. Ona je sada mesto zabave, razgovora i centar svakodnevnog života. 

Kupatilski enterijer

Koristimo materijale koji su poznati po svojoj postojanosti. Zidne i podne ploče su gotovo u potpunosti otporne na ogrebotine, udarce ili promenu boje usled upotrebe sredstava za čišćenje ili dezinfekciju

Klub stolovi

Akcentujte dizajn vašeg enterijera odabirom jednog od naših materijala. Jednostavno održavanje i dug životni vek obezbediće vašoj nekretnini prepoznatljiv i kvalitetan izgled.

Stepenice

Instant rešenje za postizanje modernog i luksuznog efekta u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili poslovnom prostoru.

Interesuje vas cena materijala?

Slobodno nam pošaljite sva pitanja ili nas jednostavno pozovite.

Potrudićemo se da Vam što bolje pojasnimo celokupan proces, odredimo cenu i savetujemo Vas koji materijal će najbolje da se uklopi u Vaš enterijer.

Pozovite nas
Pošaljite upit

Zanimljive činjenice o našim materijalima

U fazi istraživanja ste, normalno je da Vam treba više informacija. Evo nekih interesantnih stvari za koje se nadamo da će Vam pomoći u odabiru pravog materijala.

  • Svaki naš materijal prolazi test radiologije što znači da je apsolutno siguran i bezbedan po ljudsko zdravlje i životnu sredinu.

  • Svaka ploča za koju se odlučite je jedinstveni komadni nameštaj koji nema šablonsku cenu, zato je najbolje da nas kontaktirate putem telefona i potrudićemo se da napravimo ponudu koja je najbolja za vas.

  • Želimo da vaš prirodni kamen traje zauvek, zato svaki rad finiširamo adekvatnom zaštitom. Možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa italijanskom firmom Tenax koja je najstarija italijanska firma za zaštitu kamena.

  • Ne ugrađujemo izabrani materijal u sirovom stanju već preko materijala nanosimo impregnaciju i zaštitu protiv tehničkih oštećenja i hemijskih upijanja. Na zaštitu dajemo dodatnu garanciju.