Mermerne ploče

Mermer – Luksuz i Elegancija

Mermer pretstavlja savršen materijal za dekoraciju prostora jer ostavlja utisak uglađenosti i glamura. Veoma je cenjen kao materijal jer je snažan, moćan i izdržljiv. Mermerni podovi, kao i mermerni zidovi, su delovi enterijera gde njegova suptilna lepota daje bezvremensku eleganciju. Upravo iz ovih razloga mermerne ploče predstavljaju sve češće idejno rešenje arhitekta i dizajnera enterijera.

Visoka bakteriološka rezistentnost mermera

Otpornost na fleke od tekućine

Visoka rezistentnost na grebanje

Napravljen obradom prirodnog kamena

Lako i jednostavno održavanje

Vrste mermera

Mermer je dostupan u velikom spektru boja i veličina, a svojim sjajem ostavlja utisak kraljevskog izgleda. U nastavku možete videti sve vrste mermera koje imamo u ponudi.

Prednosti Mermernih Zidova i Podova

Mermer je dugo cenjen zbog svoje lepote, a prirodnom elegancijom se dobro uklapa u bilo koji dekor. Mermerne ploče za podove i zidove enterijera su gotovo u potpunosti otporne na ogrebotine, udarce ili promenu boje usled upotrebe sredstava za čišćenje ili dezinfekciju. Ovo su neke od glavnih prednosti mermernih ploča:

Jedinstven dizajn

Ukoliko odaberete mermerne ploče za uređenje svog doma, možete biti sigurni da će se u vašem enterijeru naći jedinstven komad nameštaja, jer su obrasci i šare koje krase ovaj kamen unikatne.

Odlična izolacija

Tokom leta mermer ostaje relativno hladne čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, a tokom zime zadržava toplinu. Na ovaj način vam mermerne ploče omogućavaju da uštedite na troškovima grejanja i hlađenja.

Dugovečnost

Mermerne ploče su neverovatno jake i izdržljive. Zbog toga se mermer se već vekovima koristi kao građevinski materijal. Uz dobro održavanje, možete očekivati da ćete uživati u lepotama mermera čitav život.

Luksuzan izgled

Sjaj mermera nudi osećaj prostranosti i čini da ambijent izgleda svetlije. Svaki komad nameštaja u enterijeru uređenim mermernim pločama dobije deo njihovog sjaja i lepote.

Proizvodi od Mermera

U svetu enterijera, mermer se sve češće koristi i u manjim količinama kao završni materijal. Zbog toga pored mermernih ploča za podove i zidove nudimo i širok spektar proizvoda od mermera za druge namene.

Mermerne Ploče Za Kuhinju

Kuhinja više nije samo mesto za pripremu obroka. Ona je sada mesto zabave, razgovora i centar svakodnevnog života. Mermerne ploče za kuhinji stvaraju utisak čistoće i atraktivnosti.

Mermerne Ploče Za Kupatila

Za kupatilske enterijere najbolje je koristiti materijale poznate po svojoj postojanosti. Mermerni podovi i zidovi su gotovo u potpunosti otporni na sve spoljne faktore, pa stoga pretstavljaju savršen izbor za svako kupatilo.

Mermerni Klub Stolovi

Mermerni stolovi predstavljaju instant rešenje za postizanje modernog i luksuznog efekta u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili poslovnom prostoru.

Mermerne Stepenice

Akcentujte dizajn vašeg enterijera odabirom naših mermernih stepenica. Jednostavno održavanje i dug životni vek obezbediće vašem domu prepoznatljiv i kvalitetan izgled.

Usluge

  • Prodaja mermera po pristupačnim cenama
  • Obrada i ugradnja mermera

  • Montaža mermera na željenoj lokaciji
  • Skladištenje mermera
  • Prodaja i montaža mermernih ploča

Interesuje vas cena mermera?

Dar Granit Vam nudi veliki izbor svih vrsta mermera po povoljnim cenama. Ukoliko želite da saznate cene mermernih ploča ili više o tome kako mermer može promeniti vaš ambijent, pozovite nas, pošaljite upit ili nas posetite uživo naš prodajni centar u Beogradu, a mi ćemo se potruditi da vam obezbedimo najpovoljnije cene.

Pozovite nas
Pošaljite upit

Dar Granit – Prodaja Mermera

U fazi istraživanja ste, normalno je da Vam treba više informacija. Evo nekih bitnih činjenica u vezi sa Dar Granit prodajom mermera, za koje se nadamo da će Vam pomoći u odabiru.

  • Svaki naš mermerni materijal prolazi test radiologije što znači da je apsolutno siguran i bezbedan po ljudsko zdravlje i životnu sredinu.

  • Svaka mermerna ploča za koju se odlučite je jedinstveni komadni nameštaj koji nema šablonsku cenu, zato je najbolje da nas kontaktirate putem telefona i potrudićemo se da napravimo ponudu koja je najbolja za vas.

  • Želimo da vaše prirodne mermerne ploče traju zauvek, zato svaki rad finiširamo adekvatnom zaštitom. Možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa italijanskom firmom Tenax koja je najstarija italijanska firma za zaštitu kamena.

  • Ne ugrađujemo izabrane mermerne ploče u sirovom stanju već preko materijala nanosimo impregnaciju i zaštitu protiv tehničkih oštećenja i hemijskih upijanja. Na zaštitu dajemo dodatnu garanciju.