Obrada ivica

Širok izbor profila

Zahvaljujući velikom broju profila, pružamo Vam mogućnost da izaberete način na koji želite da budu obrađene ivice vašeg kamena.

Interesuje vas cena materijala?

Slobodno nam pošaljite sva pitanja ili nas jednostavno pozovite.

Potrudićemo se da Vam što bolje pojasnimo celokupan proces, odredimo cenu i savetujemo Vas koji materijal će najbolje da se uklopi u Vaš enterijer.

Pozovite nas
Pošaljite upit

Galerija ivica

Pronađite inspiraciju iz fotografija obrađenih ivica:

Zanimljive činjenice o našim materijalima

U fazi istraživanja ste, normalno je da Vam treba više informacija, evo nekih interesantnih stvari za koje se nadamo da će Vam pomoći u odabiru pravog materijala.

  • Svaki naš materijal prolazi test radiologije što znači da je apsolutno siguran i bezbedan po ljudsko zdravlje i životnu sredinu.

  • Svaka ploča za koju se odlučite je jedinstveni komadni nameštaj koji nema šablonsku cenu, zato je najbolje da nas kontaktirate putem telefona i potrudićemo se da napravimo ponudu koja je najbolja za vas.

  • Želimo da vaš prirodni kamen traje zauvek, zato svaki rad finiširamo adekvatnom zaštitom. Možemo se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa italijanskom firmom Tenax koja je najstarija italijanska firma za zaštitu kamena.

  • Ne ugrađujemo izabrani materijal u sirovom stanju već preko materijala nanosimo impregnaciju i zaštitu protiv tehničkih oštećenja i hemijskih upijanja. Na zaštitu dajemo dodatnu garanciju.

Izrađujemo i ugrađujemo vaše jedinstvene mere i šablone tačno onako kako želite. Naši profesionalci su savladali veštinu ugradnje i garantuju vam preciznost, kvalitet i lepotu koju vaš projekat zaslužuje