Dizajn je konstantan izazov da se balansira između komfora i luksuza, između praktičnog i poželjnog.” Donna Karan

Nameštaj od  mermera, granita i kvarca moderan je, jedinstven i neophodan. Nije samo lep, već sa sobom nosi priču, poseban karakter.

Namenjen je ljudima istančanog ukusa koji svoj dom, životni ili radni prostor doživljavaju kao malo umetničko delo. Nameštaj od pomentih materijala upravo to i predstavlja – klasu, umetnost, luksuz.

Nameštaj od mermera – izuzetno i drugačije

Mermer, simbol prefinjenosti i nanemetljive elegancije. Izuzetan u svakom smislu, oplemeniće apsolutno svaki prostor i dati mu poseban dašak šarma, prepoznatljivu vrstu stilskog pečata kada je reč o nameštaju. Nameštaj od mermera bez sumnje opčinjava i fascinira, mermer je materijal koji u svetu enterijera postavlja standarde, diktira trendove i određuju pravila. Shodno tome, može se savršeno uklopiti sa drugim materijalima, ali je nameštaj od mermera sam za sebe poseban, specifičan i jedinstvem komad koji je kao takav savršen doprinos svakom životnom ili poslovnom prostoru. Sve popularniji, mermer je, kao sinonim za luksuz, postao muza brojim dizajnerima enterijera i eksterijera, a neizbežan je detalj i na stranicama svih časopisa u vezi sa arhitekturom i dekoracijom. Mermerni nameštaj je moderan i neponovljv, kvalitetan i vanvremenski.

Nameštaj od granita – za smele i jedinstvene

Komad nameštaja koji priča neku svoju priču i oživljava prostor čineći ga posebnim, svakako je nameštaj izrađen od granita.

Invativan, nesvakidasnji ali istovremeno predivan u svoj svojoj jednostavnosti – nameštaj od granita je spoj tradicije i futurizma, ali i istinsko osveženje za sve ljubitelje enterijera i dekora.

Ovakav nameštaj može biti potpuno sveden, neutralnih tonova, ali i imati prizvuk ekcentrizma… u zavisnosti od vašeg ukusa, senzibiliteta i onoga čemu težite kada je reč o vašem radnom tj. životnom prostoru. Granit može biti istinsko vizuelno umetničko delo, dragoceno i posebno, koji će sasvim sigurno vaš dom ili kancelariju učiniti jedinstvenim i autentičnim.

Granitni nameštaj odbija da prati pravila i šablone, ne pravi kompromise i na stapa se sa ostalim komadima već se svojom posebnošću ističe. Prepoznatljiv je, specifičan i poseban.

nameštaj od mermera

Nameštaj od kvarca oduzima dah

Plemenite vrste kamena od davnina se koriste kao građevinski i dekorativni materijal, u enterijeru i eksterijeru. Izuzetno su elegantni, drugačiji, efektni. Kvarc je jedan od najtvrđih minerala na Zemlji, i stvara površine koje su izuzetno izdržljive i pouzdane. Takođe je neporozan materijal, što znači da je izuzetno otporan na tragove i mrlje. Detaljno, pažljivo i spretno pravljen nameštaj od kvarca, sa mnogo posvećenosti i truda uklopljen je sa ostalim materijalima, smolama i pigmentima kako bi se postigao izvanredan stilski raspon boja i uzoraka.

Bez obzira na to da li je vaš izbor klub, konzolni ili trpezarijski sto, ovakav komad nameštaja sasvim sigurno neće ostati nezapažen, već upečatljiv, zapamćen i popuno očaravajuć.

Oplemenite životni i poslovni prostor

Dizajn nameštaja kreira kulturu, a kultura stvara posebne vrednosti. Vrednosti se moraju pažljivo birati jer određuju budućnost. Bez obzira na to za koji materijal i za kakav komad nameštaja se odlučite, jedno je sigirno – sa mermerom, kvarcom, i granitom ne možete pogrešiti. Sa pomenutim materijalima dobijate istinsku vrednost, autentičnost i beskompromisan kvalitet.

Takođe, ne zaboravite, svaki komad nameštaja tu je da vas usreći, da kad god ga pogledate unese radost u vaš život, da vas motiviše i upotpuni uživanje u vašem idealnom prostoru. Komadi nameštaja nisu samo deo vašeg prostora; odabir istih, na neki način, oslikava i celokupan stil vašeg života.

Granit, mermer, kvarc – birajte samo najbolje i najfinije. Birajte neprevaziđenu estetiku, dugotrajnost i vanvremenski dizajn. Vaš kompletan životni ili poslovi prostor treba da bude uređen tako da vas inspiriše, stoga ga oplemenite i učinite posebnim – birajte moderan nameštaj visoke klase, nameštaj koji osvaja.